Pooltak

Våra pooltak är inte bara estetisk tilltalande och kröner din pool, utan de ger även ett behövligt skydd för din pool så att ingen ramlar ner i din pool samt skyddar din pool från smuts att falla ner i din pool.

VI marknadsför pooltak från bland annat Sveriges 2 mest populära tillverkare så att du som kund ska kunna få det bästa som marknaden har att erbjuda och kunna välja ett pooltak som är helt anpassat efter just dina behov!

Våra mest köpta pooltak är Nova och Leia från Gullberg & Jansson där kan du välja mellan färdigmonterade pooltak som är lätt för dig som kund att montera själv eller pooltak i box för den som är mer händig eller vill ha hjälp med hela monteringen av oss.

Med vår serie Klasik från Världens största tillverkare Albixon så får du ett otroligt prisvärt pooltak som är lätt att montera själv.

För dig som vill anpassa ditt pooltak efter din omgivning eller formanpassa det efter måtten på just din pool så har ytterligare tillverkare samt modeller att välja mellan, allt för att kunna anpassa ditt pooltak helt efter dina förutsättningar.

Pooltak från Gullberg & Jansson

Pooltak Nova

Marknadens mest sålda modell

Pooltak Nova från Gullberg & Jansson

Pooltak Leia

Stilrent pooltak utan skena

Pooltak Leia från Gullberg & Jansson

Pooltak Alva

Marknadens lägsta pooltak

Pooltak Alva från Gullberg & Jansson

Pooltak från Albixon

Pooltak Klasik

Klassiskt stilrent pooltak

Pooltak Klasik från Albixon

Pooltak Dallas

Låg takhöjd

Pooltak Dallas från Albixon

Pooltak Casablanca

Exklusivt standardtak

Pooltak Casablanca från Albixon
CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB