MAGIclassic

 

Betongpool med marknadens bästa hållbarhet!

Vår mest kompletta pool!

Vi presenterar stolt vårt flaggskepp, Magiline betong pool.
Vill du ha det bästa så är det Magiline som gäller! Pool stomme som görs av återvunnen PE & PP, byggs enkelt upp och som sedan fylls med betong. Den stabila och hårda pool formen sitter kvar efter gjutning, vilket gör att du får en hård och fin yta på insidan, utan efterarbete. Perfekt för er som vill simma längder och ta avstamp mot väggen. Med MAGIclassic kan vi bygga betongpool i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info om modeller och priser. Med sin ekologiska pool stomme i 80% återvunnet material så gör du även miljön en tjänst när du installerar en betongpool. 

Pool från Magiline är laddade med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar så att du kan förverkligga just din pooldröm. Som standard i MAGIclassic 1.5 hittar du: Stabil lättmonterad pool stomme, integrerat pool filter av högsta kvalitet (filtrering i 15 micron), integrerad vattenkyld pool pump gör att du inte behöver något extra pumprum, tjock filt på botten, mjuk foam på väggarna och integread linersug som gör att din liner blir helt perfekt och fri från veck! Pool stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad. Listan kan göras lång!

Med en pool från Magiline kan du välja NFX filtersystem, vilket är pool marknadens mest effektivaste filtersystem. Klicka på länken om filtersystem nedan för att läsa mer om Magiline NFX pool filtersystem.

Modeller(klicka på storlek för pris)
MAGIclassic 3x6x1,4m      MAGIclassic 3,66x7x1,4m
MAGIclassic 4x8x1,4m      MAGIclassic 4x10x1,4m

KOMPLETT POOLPAKET

MAGIclassic 3x6x1,4m

Poolstomme MAGIclassic inkl. liner 80 900 kr
Bottenmatta & foam för väggar Inkluderat
Armering (vägg & botten samt syll) 6 000 kr
FX 30 filterkit inkl. pump* 38 100 kr
Startpaket städ inkl. kemi 2 900 kr
Lampa LED vit inkl. trafo Inkluderat
   
Summa 127 900 kr

* Om standard sandfilter anläggning önskas, görs prisavdrag med 5 000 kr

CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB