Betongpooler


MAGIclassic betongpool

MAGIclassic 1.5

Marknadens bästa gjutform & filtrering

Det finns ingen annan poolstomme för betong gjutning som är så stark som Magilines MAGIclassic stomme, med en hård poolstomme i återvunnen plast, får du en riktigt bra och stabil insida utan behov av spackling eller förstyvningsskivor.

Poolen är självbärande i sig och kan placeras delvis nedgrävd eller till och med helt ovan mark, du skulle till och med kunna lyfta poolen fylld med vatten i...(klicka här för att se)

MAGIclassic är inte bara stabilare, utan har även marknadens effektivaste filter FX-filtret som är betydligt snabbare och effektivare än ett traditionellt sandfilter. Med det behöver du mindre klor i din pool.

Fördelarna är många

Thermopool

Thermopool

Billigt och enkelt sätt att bygga en betongpool

Thermopoolen är perfekt för dig som vill bygga poolen själv.

Thermopool byggs som lego och armeras vartefter den byggs ihop. Det är mycket lätt att bygga din Thermopool. Stommen i Thermopoolen ger den en otroligt bra isolering från både insidan samt utsidan, så ingen extra isolering behövs.

Det går lätt att bygga poolen i en mängd olika storlekar och former. Du kan få en betongpool som passar just din smak.

Med sin starka stomme i betong så kan vi bygga Thermopoolen både nedgrävd samt helt ovan marken.

 

Specialpool

Specialpooler

Vi kan bygga pooler, efter just dina önskemål!

Vi kan även bygga helt efter dina tankar, med vårt breda sortiment och stora kunnande så kan vi uppfylla just din pooldröm, klicka in för att se några av alla de unika pooler som vi har byggt.

Vi har ett brett sortiment av standardlösningar för overflow på en, två eller till och med fyra sidor, men vi kan även forma poolen helt i betong och göra precis som du vill.

Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB