Trappor magiline

Beach 1

Ett härligt stort första steg gör att trappan blir en relax del.
Med Magilines beach 1 trappa så får trappan en stor fokus i poolen och blir en central punkt för hela badandet.

Beach 2

Den nätta trappan som kommer in i hörnet och tar väldigt lite plats, mycket smidig för dig som vill simma längder i din pool.

Arena

Precis som Beach 2 så blir denna trappan nätt och tar lite plats i poolen, med sitt stora översta trappsteg så blir trappan som en relaxdel och man kan sitta skönt i trappan och njuta av solen.

Går endast att få till MAGIclassic betongpooler.

Roman 1

Romantrappan är den mest klassiska av trappor, skillnaden med trappor från Magiline är att du får liner i trappan, alltså samma material och färg som i övriga poolen!

Roman 2

Precis som roman 1 trappan så har denna trapppa en rund form, men roman 2 sitter 45 gr diagonalt på ett hörn, vilket ger dig mer plats i poolen.

Roman 3

Helt unikt för Magiline är att du kan välja romantrappan som en fortsättning på din pool och få den helt placerat i ett hön.

Island 1

Precis som romantrappan så är islandtrappan en classiker, med sina raka kanter så blir trappan snygg och stilren i det moderna hemmet. Ett brett första steg gör att trappan blir en skön relaxdel.

Island 2

Denna trappa placeras i en 45 gr vinkel mot poolen, riktigt snyggt om du vill bryta av och göra poolen till det lilla extra i din trädgård.

Island 3

Riktigt snygg och smidig trappa som kommer helt bort från poolens kortsida, vilket ger dig en bra trappa samtidigt som du behåller all simyta. Unikt med Magiline, så kan du även ha denna trappa när du väljer lamelltäcke!

Island 4

En snygg och stilren hörntrappa med 45 graders bruten sida, trappan gör sig riktigt bra om du vill ha lamelltäcke på samma sida som trappan.
CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB